“观星”通过精心收集,向本站投稿了7篇关于职称英语综合类B级补全短文练习题,下面是小编帮大家整理后的关于职称英语综合类B级补全短文练习题,希望对大家有所帮助。

关于职称英语综合类B级补全短文练习题

篇1:关于职称英语综合类B级补全短文练习题

supermarket

supermarket is a type of retailing institution that has a moderately broad product assortment spanning groceries and some nonfood lines, that ordinarily emphasizes price in either an offensive or defensive way. as a method, supermarket retailing features several related product lines, a high degree of self-service, largely centralized checkout, and competitive prices. the supermarket approach to retailing is used to sell various kinds of merchandise, ____(1)____.

The term supermarket usually refers to an institution in the grocery retailing field. most supermarkets emphasize price. some use price offensively by featuring low prices in order to attract customers. other supermarkets use price more defensively by relying on leader pricing to avoid a price disadvantage. since supermarkets typically have very thin gross margins, they need high levels of inventory turnover to achieve satisfactory returns on invested capital.

Supermarkets originates in the early 1930s. they were established by independents ____(2)____. supermarkets were an immediate success, and the innovation was soon adopted by chain stores. in recent decades supermarkets have added various nonfood lines to provide customers with one-stop shopping convenience and to improve overall gross margins.

Today stores using the supermarket method of retailing are dominant in grocery retailing. however, different names are used to distinguish these institutions ____(3)____:

A superstore is a larger version of the supermarket. it offers more grocery and nonfood items ____(4)____. many supermarket chains are emphasizing superstores in their new construction.

Combination stores are usually even larger than superstore. they, too, offer more groceries and nonfoods than a supermarket but also most product lines found in a large drugstore. some combination stores are joint ventures between supermarkets and drug chains such as kroger and sav-on.

For many years the supermarket has been under attack from numerous competitors. for example, a grocery shopper can choose among not only many brands of supermarkets but also various types of institutions (warehouse stores, gourmet shops, meat and fish markets, and convenience stores). supermarkets have reacted to competitive pressures ____(5)____: some cut costs and stressed low prices by offering more private brands and generic products and few customer services. others expanded their store size and assortments by adding more nonfood lines (especially products found in drugstores), groceries attuned to a particular market area (foods that appeal to a specific ethnic group, for example), and various service departments (including video rentals, restaurants, delicatessens, financial institutions, and pharmacies).

a by size and assortment

b than a conventional supermarket does

c including building materials, office products, and, of course, groceries

d attracting more customers with their low prices

e primarily in either of two ways

f to compete with grocery chains

keys: CFABE

1.职称英语综合类B级考试补全短文练习题

2.职称英语《综合类》补全短文练习题

3.职称英语综合类B级补全短文练习及答案

4.20职称英语综合类B级专项练习(补全短文)

5.职称英语综合类B级考试补全短文专项练习精选

6.职称英语综合类B级考试补全短文专项练习试题

7.职称英语综合类B级考试补全短文的专项练习及答案

8.年职称英语综合类B级补全短文专项练习

9.职称英语20考试综合类补全短文练习题

10.职称英语考试综合类补全短文练习题

篇2:职称英语综合类B级补全短文练习题

The Story of Lani

Five-year-old Lani still takes seven medicines with her breakfast every morning。“She’s very good about it ”says her father David.Lani is alive today because of her father David,in more than one way;when she was one year old she received part of her father’s liver in a liver―transplant operation.Lani was born with a liver illness . __________ (46) Doctors advised that a transplant was the only way in which she would live.

The operation lasted 12 hours and needed two teams,one for the father and one for thedaughter __________ (47)In these cases,the donor’s liver grows to normal size in about eight weeks。and t11e child’s liver becomes smaller.

Lani spent three weeks in hospital after the operation.Because the receiver’s body tries to reject the new organ,the patient has to be given special drugs __________ (48)

Although David left hospital after 10 days,he didn’t return to work until after three months.In order to reach the liver, the doctors have to cut through the stomach wall,which is strong and full of muscle.It therefore takes a long time to recover after this operation. __________ (49)So far,only 16 of these liver―transplant operations have been carried out in Britain. __________ (50)Doctors say,“If possible,we prefer to take a liver from a dead don not, usually a parent.”

Lani still has to look after her health,and she gets more tired than other children of the same age,but doctors hope that she will continue to get stronger and stronger.

A She had one operation when she was six weeks old,which was not successful.

B While these drugs are given,it is important that the patient does not catch any illness,not even a cold.

C In this operation a piece of liver, weighing about 250--300 grams,was removed from the father and transplanted into the daughter.

D David quickly recovered from the operation.

E However, they are more common in North America and Japan.

F David was finally able to ride his bike again after about a year.

答案:1. A 2. C 3. B 4. F 5. E

1.职称英语综合类B级考试补全短文练习题

2.年职称英语《综合类》补全短文练习题

3.2017年职称英语综合类B级补全短文练习及答案

4.职称英语综合类B级考试补全短文专项练习精选

5.2017年职称英语综合类B级补全短文专项练习

6.职称英语综合类B级考试补全短文的专项练习及答案

7.职称英语综合类B级考试补全短文专项练习试题

8.2017年职称英语综合类B级专项练习(补全短文)

9.职称英语2016年考试综合类补全短文练习题

10.职称英语考试综合类补全短文练习题

关于职称英语综合类B级补全短文练习题

篇3:职称英语《综合类》补全短文练习题

Avalanche and Its Safety

An avalanche is a sudden and rapid flow of snow,often mixed with air and water,down a mountainside.Avalanches are 1 the biggest dangers in the mountains for both life and property.

All avalanches are caused by an over=burden of material,typically snowpack,that is too massive and unstable for the slope 2 supports it.Determining the critical load,the amount of over-burden which is 3 to cause an avalanche,4 a complex task involving the evaluation of a number of factors.

Terrain slopes flatter than 25 degrees or steeper than 60 degrees typically have a low5 of avalanche.Snow does not6 significantly on steep slopes;also,snow does not7 easily on fiat slopes.Human-triggered avalanches have the greatest incidence when the snow's angle of rest 1is 8 35 and 45 degrees;the critical angle,the angle at which the human incidence of avalanches is greatest,is 38 degrees.The rule of thumb2 is:A slope that is 9 enough to hold snow but steep enough to ski has the potential to generate an avalanche,regardless of the angle.Additionally3,avalanche risk increases with 10 ;that is,the more a slope is disturbed by skiers,the more likely it is that an avalanche will occur.

Due to the complexity of the subject,winter travelling in the backcountry4 is never 100% safe.Good avalanche safety is a continuous 11 ,including route selection and examination to the snowpack,weather 12 ,and human factors.Several well-known good habits can also 13 the risk.If local authorities issue avalanche risk reports,they should be considered and all warnings should be paid 14 to.Never follow in the tracks of others without your own evaluations;snow conditions are almost certain to have changed since they were made.Observe the terrain and note obvious avalanche paths where plants are 15 or damaged.Avoid traveling below others who might trigger an avalanche.

词汇:

avalanche n.雪崩 trigger v.引起,激发

snowpack n.积雪场 incidence n.发生(率)

terrain n.地形,地势 ski v.滑雪

steep adj.险峻的,陡峭的 complexity n.复杂性

注释:

1.angle of rest:这里指积雪保持静止的角度。

2.rule of.thumb:指“a broadly accurate principle,based on experience or practice rather that theory”,即“通用法则,经验法则”。

3.Additionally:是一个副词,用来引人新的事实或论点,意为“此外”。

4.backcountry:人烟稀少的地区。

练习:

1.A among B of C to D in

2.A when B that C who D whose

3.A mostly B likely C clearly D surely

4.A are B will be C is D was

5.A weight B form C risk D work

6.A fall B flow C roll D gather

7.A fall B flow C roll D gather

8.A among B between C with D for

9.A thick B thin C flat D rocky

10.A use B time C snow D rain

11.A journey B trip C fact D process

12.A conditions B reports C forecast D event

13.A increase B reduce C improve D remove

14.A price B effort C attention D money

15.A missing B grown C big D fresh

答案与题解:

1.A表达“雪崩是山上可能发生的最大危险之一”的意思,因此应该选择among(在……之中)。

2.B从该句的语法结构上来看,此处需要一个关系代词,代替slope,所以that是最佳选择。选项A、C、D均不符合语法。

3.B选项A不符合语法,c和D符合语法,但不符合常识:过度的雪的积压可能导致雪崩,而不是必定导致雪崩。所以,B是最佳答案。

4.C该句的主语是Determining the critical load,从上下文来看应该使用一般现在时,所以C是正确答案。

5.C要确定本题答案的一个有效的方法是排除法。a.10w weight/form work of avalanche都不合逻辑,只有a low risk of avalanche符合上下文的意思。下面的句子解释了low risk of avalanche的道理,更证实了选risk是正确的。

6.D第6和第7题可以一起考虑。整个句子的意思是:在坡度大的坡上,雪不会大量堆积。

在较为平坦的坡面,雪不会轻易滑动。

7.B(见6)

8.B理解了句子的意思就不难判断选项:雪在静止状态下,角度在35_45度之间,最可能发生人为触发的雪崩。between:在……之间。

9.C这个句子说明的是什么样的山坡最易发生雪崩,即,A slope that is flat enough to hold snow but steep enough to ski.flat在此做“平坦”解,与后面的steep形成反义。

10.A句中的that is表明,后半部分是对前半部分的进一步说明。所以,这里的选择要根据下文的意思判断。use是最佳选择,整个句子的意思是:山坡被滑雪者使用的越多,雪崩就越可能发生。 、

11.D尽管选项A、B和D都能和continuous搭配,从全段的内容判断,只有process是最佳选择,因为该段描写的是如何防备雪崩,及如何做好安全措施等一系列问题。

12.A选项A、B、c都可以与weather搭配,但是根据上下文,只有A最为符合文章的内容。

13.B选项A不符合句子的意思;c不能和risk搭配;D也不符合句子的意思,因为不可能完全消除雪崩的隐患。

14.C该句主句使用的是被动语态,第二个动词是pay attention t0的被动形式。l选项A、B、D均不符合句子的意思。

15.A该句是作者给出的一系列忠告之一,即,认真观察地形,注意明显的雪崩路径:没有植物或植物被毁坏的地方。选项8、C、D均不符合句义。

篇4:职称英语综合类B级补全短文练习及答案

A Record-Breaking Rover

NASA’s Mars rover Opportunity has boldly gone where no rover has gone before―at least in terms of distance. ____1____

On July 27, after years of moving about on Martian ground, the golf-cart-sized Opportunity had driven more than 24 miles, beating the previous record holder―a Soviet rover sent to the moon in 1973.

“This is so remarkable considering Opportunity was intended to drive about 1 kilometer and was never designed for distance,” says John Callas, the Mars Exploration Rover Project Manager.

____2____ “But what is really importantly is not how many miles the rover has racked up, but how much exploration and discovery we have accomplished over that distance.”

OPPORTUNITY

The solar-powered Opportunity and its twin rover, Spirit, landed on Mars 10 years ago on a mission expected to last 3 months. ____3____

Spirit stopped communicating with Earth in March , a few months after it got stuck in a sand pit. But Opportunity has continued to collect and analyze Martian soil and rocks.

During its mission, Opportunity has captured, and sent back to Earth, some 187,000 panoramic and microscopic images of Mars with its cameras. ____4____

MARATHON ROVER

The rover doesn’t seem to be ready to stop just yet. If Opportunity can continue on, it will reach another major investigation site when its odometer hits 26.2 miles. ____5____

Researchers believe that clay minerals exposed near Marathon Valley could hold clues to Mars’s ancient environment1. Opportunity’s continuing travels will also help researchers as they plan for an eventual human mission to the Red Planet.

词汇:

Mars rover n. 火星车

panoramic adj. 全景的

odometer n. 里程计

rack up v. 积累

microscopic adj. 微观的

练习:

A It has also provided scientists with data on the planet’s atmosphere, soil, rocks, and terrain.

B He works at NASA’s Jet Propulsion Laboratory in Pasadena, California.

C Scientists call this site Marathon Valley, because when the rover reaches the area, it will have traveled the same distance as the length of a marathon since its arrival on Mars.

D Opportunity has been working on Mars since January .

E The objective of the rovers was to help scientists learn more about the planet and to search for signs of life,such as the possible presence of water.

F Since arriving on the Red Planet in 2004, Opportunity has traveled 25.01 miles, more than any other wheeled vehicle has on another world.

答案与题解:

1.F 前文讲“机遇号”在距离上比之前的任何漫游车行进的距离都长,因此接下来应该讨论关于行进距离的问题。

2.B 前文引入了一个新人物John Callas,而后文是他说的一些话,因此这里应该填写的内容是对这个人的进一步介绍。

3.E 前文讲了同时被送入太空的两台漫游车“机遇号”和“勇气号”,因此下文应该对它们的情况进行介绍,而关于发射目的的介绍在这里是合适的。

4.A 前文讲到“机遇号”给地面传回了许多照片,而选项A中讲到它还给地面传回了许多其他信息,在这里是一致的。

5.C 前文讲漫游车在行进到26.2英里的时候会到达一个地点,而后文提到了马拉松谷这个地方,因此这里应该是关于这个地点的介绍。

篇5:职称英语综合类B级考试补全短文专项练习精选

阅读下面的短文,每一篇文章中有 5处填空,文章后面有 6组文字,请根据文章的内容选择 5组文字,将其分别放回文章原有的位置,以恢复文章的原貌。

Watching Microcurrents Flow

We can now watch electricity as it flows through even the tiniest circuits. By scanning the magnetic field generated as electric currents flow through objects, physicists have managed ____1____. The technology will allow manufacturers to scan microchips for faults, as well as revealing microscopic defects in anything from aircraft to banknotes.

Gang Xiao and Ben Schrag at Brown University in Providence, Rhode Island, visualize the current by measuring subtle changes in the magnetic field of an object and ____2____.

Their sensor is adapted1 from an existing piece of technology that is used to measure large magnetic fields in computer hard drives.2”We redesigned the magnetic sensor to make it capable of measuring very weak changes in magnetic fields,” says Xiao.

The resulting device is capable of detecting a current as weak as 10 microamperes, even when the wire is buried deep within a chip, and it shows up features as small as 40 nanometers across.

At present, engineers looking for defects in a chip have to peel off the layers and examine the circuits visually; this is one of the obstacles ____3____. But the new magnetic microscope is sensitive enough to look inside chips and reveal faults such as short circuits , nicks in the wires or electro migration ― where a dense area of current picks up surrounding atoms and moves them along. “It is like watching a river flow,” explains Xiao.

As well as scanning tiny circuits, the microscope can be used to reveal the internal structure of any object capable of conducting electricity.3 Fpr example, it could look directly at microscopic cracks in an aeroplane’s fuselage, ____4____. The technique cannot yet pick up electrical activity in the human brain because the current there is too small, but Xiao doesn’t rule it out4 in the future. “I can never say never,” he says.

Although the researchers have only just made the technical details of the microscope public, it is already on sale,5 from electronics company Micro Magnetics in Fall River, Massachusetts. It is currently the size of a refrigerator and takes several minutes to scan a circuit, but Xiao and Schrag are working ____5____. A to shrink it to the size of a desktop computer and cut the scanning B to making chips any smaller C to take tiny chips we require

D to picture the progress of the currents

E converting the information into a color picture showing the density

F faults in the metal strip of a forged banknote or bacteria in a waterDEBFA

A to shrink it to the size of a desktop computer and cut the scanning

B to making chips any smaller

C to take tiny chips we require

D to picture the progress of the currents

E converting the information into a color picture showing the density

F faults in the metal strip of a forged banknote or bacteria in a water

1.职称英语综合类B级补全短文专项练习

2.20职称英语综合类B级专项练习(补全短文)

3.职称英语综合类B级考试补全短文练习题

4.年职称英语综合类B级补全短文练习及答案

5.2017年职称英语理工类C级补全短文专项练习

6.职称英语综合类学习资料补全短文练习9

7.职称英语《综合类》补全短文练习题

8.20职称英语综合类补全短文练习

9.职称英语综合类学习资料补全短文练习7

10.职称英语综合类学习资料补全短文练习1

篇6:职称英语综合类B级考试补全短文专项练习试题

阅读下面的短文,每一篇文章中有 5处填空,文章后面有 6组文字,请根据文章的内容选择 5组文字,将其分别放回文章原有的位置,以恢复文章的原貌。

Ice Cream Taster Has Sweet Job

John Harrison has what must be the most wanted job in the United States. He’s the official taster for Edy’s Grand Ice Cream, one of the nation’s best-selling brands. Harrison’s taste buds are insured for $1 million. ___1___ And when he isn’t doing that, he travels, buying Edy’s in supermarkets all over the country so that he can check for perfect appearance, texture, and flavor.

After I interviewed Harrison, I realized that the life of an ice cream taster isn’t all Cookies ’n Cream ― a flavor that* he invented, by the way. No, it’s extremely hard work, which requires discipline and selflessness.

For one thing, he doesn’t swallow on the job. Like a coffee taster, Harrison spits. Using a gold spoon to avoid “off” flavors, he takes a small bite and moves it around in his mouth to introduce it to all 9,000 or so taste buds. ___2___ Then he breathes in gently to bring the aroma up through the back of his nose. Each step helps Harrison evaluate whether the ice cream has a good balance of dairy, sweetness, and added ingredients 一 the three-flavor components of ice cream. Then, even if the ice cream tastes heavenly, he puts it into a trash can. A full stomach makes it, impossible to judge the quality of the flavors.

During the workweek, Harrison told me that he has to make other sacrifices, too: no onions, garlic, or spicy food, and no caffeine. Caffeine will block the taste buds, he says, so his breakfast is a cup of herbal tea. ___3___

Harrison’s family has been in the ice cream business in one way or another1 for four generations, so Harrison has spent his entire life with it2. However, he has never lost his love for its cold, creamy sweetness. ___4___ On these occasions3, he does swallow, and he eats about a quart (0.95 liters) each week. By comparison4, the average person in the United States eats 23.2 quarts (21. 96 liters) of ice cream and other frozen dairy products each year.

Edy’s ice cream is available in dozens of flavors. So what flavor does the best-trained ice-cream taster in the country prefer? Vanilla! In fact, vanilla is the best-selling variety in the United States. ___5___ “It’s a very complex flavor,” Harrison says.

练习:

A However, you should never call it plain vanilla.

B He even orders ice cream in restaurants for dessert.

C Next he smack-smack-smacks his lips to get some air into the sample.

D This is a small price to pay for what he calls the world’s best job.

E In his younger days, he would help out at the ice cream factory his uncle owned.

F He gets to sample 60 ice creams a day at Edy’s headquarters in Oakland, California.

1.职称英语综合类B级考试补全短文专项练习精选

2.2017年职称英语综合类B级补全短文专项练习

3.2017年职称英语综合类B级专项练习(补全短文)

4.职称英语综合类B级考试补全短文练习题

5.2017年职称英语综合类B级补全短文练习及答案

6.2017年职称英语理工类C级补全短文专项练习

7.2017年职称英语考试综合类A级补全短文试题

8.职称英语综合类学习资料补全短文练习9

9.年职称英语《综合类》补全短文练习题

10.职称英语综合类学习资料补全短文练习7

篇7:职称英语综合类补全短文考试练习题及答案

A very important world problem-in fact,I am inclined to say it is the most important of all the great world problems________(1) _________-is the rapidly increasing pressure of population on land and on land resources.

This enormous increase of population will create immense problems. By 2000 A.D.,unless something desperate happens,there will be as many as 7,000,000,000 people on the surface of the earth! So this is a problem which you are going to see in your lifetime

Why is this enormous increase in population taking place?It is really due to the spread of the knowledge and the practice of _________ (2)_______. You have heard of Birth Control?Death Control is something rather different. Death Control recognizes the work of the doctors and the nurses and the hospitals and the health services in keeping alive people who,_____(3)_____,Would have died of some of the incredibly serious killing diseases ,as they used to do. Squalid conditions,which we can remedy by an improved standard of living,caused a lot of disease and dirt. Medical examinations at school catch diseases early and ensure healthier school children. Scientists are at work stamping out malaria and other more deadly diseases. If you are seriously ill there is an ambulance to take you to a modern hospital. Medical care helps _____(4)______. We used to think seventy was a good age; now eighty,ninety,it may be ,are coming to be recognized as a normal age for human beings. People are living longer because of this Death Control,and _____(5)_____,so the population of the world is shooting up.

练习:

A fewer children are dying

B a few years ago

C what is coming to be called Death Control

D which face us at the present time

E making it possible for people to live longer

F to keep people alive longer

答案: DCBFA

1.2016年职称英语《综合类》补全短文练习题

2.职称英语综合类B级考试补全短文练习题

3.职称英语考试综合类补全短文练习题

4.职称英语2016年考试综合类补全短文练习题

5.职称英语综合类B级考试补全短文的专项练习及答案

6.职称英语综合类学习资料补全短文练习9

7.2016年职称英语综合类补全短文练习

8.职称英语综合类学习资料补全短文练习1

9.职称英语综合类学习资料补全短文练习7

10.2017年职称英语综合类B级补全短文练习及答案

阅读剩余 0%
本站所有文章资讯、展示的图片素材等内容均为注册用户上传(部分报媒/平媒内容转载自网络合作媒体),仅供学习参考。 用户通过本站上传、发布的任何内容的知识产权归属用户或原始著作权人所有。如有侵犯您的版权,请联系我们反馈本站将在三个工作日内改正。